SPLETNI DOGODKI EVROPSKE NOČI RAZISKOVALCEV 2020

 

Evropska noč raziskovalcev - Humanistika, to si ti! letos poteka na dan 27. 11. 2020. Ker želimo s projektom približati poklic raziskovalk in raziskovalcev splošni javnosti in spodbuditi mlade k začetku raziskovalne kariere, smo pripravili pester nabor dogodkov in aktivnosti. V preteklih letih je program Evropske noči raziskovalcev - Humanistika, to si ti! potekal na številnih lokacijah po vsej Sloveniji, zaradi epidemije Covid-19 pa smo letos vse dogodke prenesli v spletno okolje. Spodaj pritisnite na izbrano aktivnost in že lahko poslušate predavanje, si ogledate film ali razstavo in aktivno sodelujete v interaktivnih igrah.
Dogodki v progrmu si sledijo po časovnem zaporedju.

 

 

 

 


V okviru Evropske noči raziskovalcev bomo 27. 11. 2020 na Oddelku za pedagogiko in andragogiko izvedli okroglo mizo na temo raziskovanja v vzgoji in izobraževanju. Na okrogli mizi bodo sodelovale profesorice in profesorji oddelka, središče pogovora pa bo oblikovanje odgovora na vprašanje, kaj nam raziskave povedo o odzivanju na trenutno epidemiološko situacijo na področju vzgoje in izobraževanja ter kako pedagogika in andragogika prispevata k oblikovanju vizij razvoja izobraževanja v postdigitalnem času.


V okviru okrogle mize bo predstavljen tudi kratki film z izbranimi vtisi sedanjih in nekdanjih študentov o študiju na oddelku za pedagogiko in andragogiko.  


Okroglo mizo s pričetkom ob 12:00 lahko spremljate na Zoom povezavi:
https://uni-lj-si.zoom.us/j/94558979869
Meeting ID: 945 5897 9869
Passcode: 404883


📺 VIDEO: posnetek dogodka


📺 VIDEO: Predstavitev Oddelka za pedagogiko in andragogiko FF UL