SPLETNI DOGODKI EVROPSKE NOČI RAZISKOVALCEV 2020

 

Evropska noč raziskovalcev - Humanistika, to si ti! letos poteka na dan 27. 11. 2020. Ker želimo s projektom približati poklic raziskovalk in raziskovalcev splošni javnosti in spodbuditi mlade k začetku raziskovalne kariere, smo pripravili pester nabor dogodkov in aktivnosti. V preteklih letih je program Evropske noči raziskovalcev - Humanistika, to si ti! potekal na številnih lokacijah po vsej Sloveniji, zaradi epidemije Covid-19 pa smo letos vse dogodke prenesli v spletno okolje. Spodaj pritisnite na izbrano aktivnost in že lahko poslušate predavanje, si ogledate film ali razstavo in aktivno sodelujete v interaktivnih igrah.
Dogodki v progrmu si sledijo po časovnem zaporedju.

 

 

 

 


Raziskovalke in raziskovalci Fakultete za farmacijo vas vabijo na virtualni ogled ene najstarejših lekarn v Ljubljani, lekarne Mirje, kjer boste lahko podrobneje spoznali delo lekarniškega farmacevta, prostore lekarne in njihovo namembnost.
Virtualni ogled lekarne je mogoč v spletni učilnici, v kateri so naloženi programi, ki to omogočajo. V virtualni ogled je dodan kratek video – predstavitev lekarne.


Povezava do speltne učilnice: https://ucilnica.ffa.uni-lj.si/course/view.php?id=151